1. huhtikuuta 2011

Morjens,
Onpa ollut taas melkoista hoipakkaa tämä viikko!
Paljon on Hämettä kierretty ja ei voi kuin todeta, että suomalaiset ovat nyt todella liikkeellä! Hienoa!

Mutta.
Mutta sana ei tiedä juuri koskaan mitään hyvää...
Ei tälläkään kertaa. Tai sitten ei...

Tapasin siis kiertueella suomalaisen, keski-ikäisen naisen, joka kauppakasseja kantaen puuskahti:
"En ota mitään sun mainostas, kun oon niin täys tätä nykyistä menoa, etten todellakaan aio äänestää!"
Ja hän oli hyvinhyvin tuohtunut. Ja kertoi myös tuttujensa olevan pettyneitä Nyky-Suomen tilaan, ja aikovat jättää äänestämättä!

Olin yllättynyt tästä kommentista ja kommentoin, että meillä suomalaisilla on Erityisen Hieno Oikeus: ÄÄNIOIKEUS!

Suomalaiset naiset saivat ensimmäisinä naisina Euroopassa äänioikeuden vuonna 1906. Se on oikeus, jota ei saa unohtaa ja sitä pitää kunnioittaa! Äänioikeus on etuoikeus! Meillä  Suomessa ei ole hienoja kivilinnoja eikä  palatseja Euroopan tapaan. Meitä on moitittu moukiksi, mutta meillä on jotain, mitä ei rahalla saa:  meillä on demokratia! Miehet ovat kunnioittaneet suomalaisia naisia antamalla heille puhe- ja äänioikeuden! Siitä Suuri kiitos Heille! (Niin noh,  ovat tosin voineet sitä jälkikäteen  toiseenkin kertaan tuumata.. Suomessa on  nimittäin melko paljon Niskavuoren Hetan jälkeläisiä....  Mutta mitään en tunnusta enkä myönnä...)

No mutta asiaan. Eli jatkoin jutustelua tämän Rouvan kanssa ja kysyin mm.  että onko lapsiperheiden ja eläkeläisten asiat hyvällä mallilla ja voisiko niitä jotenkin parantaa? Jutustelumme lopuksi hän totesi, että " Ok, sait ylipuhuttua, aion äänestää, anna se sun lappus, saat ääneni!"

Me kaikki varmasti haluamme kehittää yhteiskuntaamme parempaan suuntaan. Vuosisadan alussa nostettiin esille mm. naisten äänioikeudet. Nyt 2000-luvulla esille pitää nostaa Suomen kansan vahvuuteen nostaneet sukupolvet eli eläkeläiset,  jotka ovat jättäneet meille vauraan ja toimivan Suomen! Tukea tarvitsevat myös tulevat suomalaiset tukipylväät eli lapset ja nuoret! Tärkeää on myös muistaa, että meillä on tiimalasissa enää vähän aikaa osoittaa kunnioitusta Heille, jotka taistelivat meille itsenäisen Isänmaan!!

Koulussa opetettiin, että itsenäisen maan tunnusmerkki on oma raha! Sitä meillä ei enää ole!! Valitettavasti!
Meidän on pidettävä kiinni siitä, että Suomen perustuslakiin ei kirjata sellaisia pykäliä, joilla vähennetään  lisää meidän suomalaisten itsemääräämisoikeutta omasta maastamme!

Ja saatan tällä kommentilla viitata EU:hun ja sen järjettömään vallanhaluun AAA-luottokelpoiseen maahamme. Maahan, jota se ei vielä ole "kupannnut" tyhjiin. Eihän se tyhmä ole joka pyytää, vaan jo joka aina vaan antaa....

Sinä päätät, tehdäänkö Suomi-neidosta koko Euroopan yhteinen huora, joka aina vaan jakaa, ettei kellään olisi paha mieli!

ÄÄNESTÄ! Tiedät kyllä ketä!

Rva Nro 117

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti