22. kesäkuuta 2011

Perussuomalaiseten hyvä yhteishenki harmittaa muita!

Perussuomalaiset pitivät puoluekokouksen Tampereella, joka meni erityisen loistavassa ilmapiirissä!

Paikalla oli lähes tuhannen osallistujaa. Keskusteluita käytiin todella hyvässä hengessä! Iloksemme huomasimme, että meillä on laaja "valikoima" halukkaita myös vastuullisiin paikkoihin, niin varapuheenjohtajiksi kuin puoluevaltuustoonkin. Se on hieno asia, että vastuunkantajia ja toimijoita löytyy. Politiikan parissa toimiminen kun edellyttää oman vapaa-ajan käyttämistä yhteisten asioiden hoitamiseen.

Olin iltajuhlassa valssin pyörteissä tanssimassa, kun toimittajavalokuvaaja tuli kuvaamaan Raimo Vistbackaa tanssimassa vaimonsa kanssa. Mietinkin, että minkähän repäisevän otsikon kuvan juttu saa... Noh, se taisi olla jotakuinkin niin, että "Perussuomalaisten rivit rakoilevat, he jakautuivat kahteen leiriin iltajuhlissa". Heh, meinasin revetä naurusta lehtijutun nähdessäni. Näin köykäisesti tehtyyn juttuun en sentään ollut varautunut!

Minut tarkemmin tuntevat ihmiset kyllä tietävät, että pakenen paikalta lähestulkoon 100-varmasti, kun "TrioErectus" alkaa soittaa tanzi-musiikkia. Musiikki käy kyllä, mutta surkean tanssitaitoni takia suren mahdollisten tanssittajien varpaita, niinpä siirryn yleensä muualle. Niin, jos huomasit tämän kappaleen ensimmäisen lauseen, niin olin jo matkalla, mutta Harry sai minut suostuteltua tanssimaan.Apua! (Täytyykin varmistaa Tuulalta, miten Harryn varpaiden vointi oli....)

Puoluekokouksen iltajuhlatkin kertovat sen, että huomioon oli otettu osallistujien laaja ikäjakauma. Nuoremmille (siis myös meikäläiselle... heheh) oli järjestetty alakerrassa vähän toisenlaista musiikkia. Loistava idea! Ja onhan Tampere kaupunki, joka tarjoaa kesäiltana monenlaista menoa, olisi Tampereen yössä voinut laajemminkin käydä tutustumassa manselaisiin.

Medialle ei mikään käy. Jos puoluekokous olisi viety läpi vähillä puheilla, olisi varmaan kommentoitu, ettei kenelläkään ollut omia mielipiteitä. Nyt kokouksessa keskusteltiin ja kilvan kehuttiin hyviä ehdokkaita, niin tämäkin tulkittiin negatiiviseksi.

Meitä kansanedustajia tämän tyyppinen median ote ei yllättänyt. Meille soittaessaan useat toimittajat ovat aloittaneet haastattelun, että "Teillä on ryhmässä kuulema kiistelty, eikö vain?!" Heh, näihin kysymyksiin on ollut helppo vastata, ettei ole kiistelty.

On nimittäin erittäin upeaa työskennellä ryhmässä, joka arvostaa avointa keskustelua ja yhdessä asioiden hoitoa ja eteen päin vientiä! Meidän vahvuutemme on se, että meillä on sekä vankkaa kokemusta kuin myös uusia ajatuksia sekä erittäin monipuolista koulutusta.

Tampereen puoluekokous vahvisti oikeaksi tekemämme ratkaisun jäädä hallituksen ulkopuolelle.
Kiitos kenttäväelle, joka tukee niin meitä kansanedustajia kuin puolueen johdossakin toimivia henkilöitä.

Hyvää yhteishenkeä ei voi ostaa rahalla, vaan se tulee yhteisistä ajatuksista, tavoitteista ja ennen kaikkea upeista ihmisistä!
Näitä kaikkia meillä PerusÄssillä on ja sekös muita harmittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti